Miljøvennlig snåling som smaker spennende hver gang

Snål juice er lager av overskuddblanding av frukt og bær, og smaker ulikt fra batch til batch. Foto: Hilde Bergebakken


SNÅL Juice er litt annerledes enn vanlig juice. Juicen lages av overskuddblanding fra råvarene på kvalitetsrike Mikkelhaug Gård – med forskjellig blandingsforhold hver gang, noe som gir den varierende og spennende smak!
Siden SNÅL Juice er et blandingsprodukt, reduseres svinnet ned til nesten 0%. Slik kan du bidra til å kaste litt mindre mat. Ganske rart – veldig smart!


SNÅL Juice er holdbar i hele 4 uker etter åpning, og inneholder ulike blandinger av frukt og bær. Smaken varierer fra batch til batch. Derfor er den spennende å drikke.

Produseres på Mikkelhaug ved Levanger

Gården Mikkelhaug ligger ved Alstadhaug kirke i Levanger, i et kulturlandskap, med historiske tradisjoner for landbruk. Mikkelhaug driver produksjon av epler og andre frukter til foredling. Gården har en selvbetjent gårdsbutikk der de selger drikke av rabarbra, bringebær, solbær, blåbær og eplemost. De produserer også egg, frukt og bær for salg. Fruktene og bærene som er for snåle til å selge lager de juice av. Denne juicen er å få kjøpt på Bunnpris-butikkene.