Møllerens Urkraft – havre fra Solør som gjør det enkelt å spise riktig

Urkraft er havre fra Solør som gjør det enkelt å spise riktig Foto: Møllerens

Møllerens tilbyr nå en serie for de som ønsker å spise sunt. Norske helsemyndigheters kostholdsråd sier vi bør spise mer av grove kornprodukter, som havre. Møllerens Urkraft er en serie basert på havre, og ment for de som ønsker produkter som gjør det enkelt å spise riktig.

– Våre nye havreprodukter er både raske å lage, gjør godt og smaker godt. Møllerens Urkraft Havregryn er utviklet med utgangspunkt i vår kunnskap om korn og for norske smakspreferanser, sier Jan Tvinnereim, salgs- og markedsdirektør i Norgesmøllene.

Kort tilberedningstid

Urkraft lettkokt havregryn er havregryn hvor havren er delt til mindre kornbiter. Du kan bruke disse både til grøt og baking, med rask tilberedningstid på kun 3 minutter.

Urkraft Grøtgryn er ekstra tynne havregryn som er ekstra tynne samt røstet litt ekstra for en rundere smak, en mer kremet konsistens og en raskere tilberedningstid på kun 1 minutt. Grøtgrynene trenger ikke oppkok, bare hell varm melk eller vann over. Innen 1 min har du en kremet og god grøt. Grøtgryn kan også nytes kald med for eksempel melk eller yoghurt. De tilbyr to varianter naturell og med blåbær som er naturlig rik på antioksidanter.

Kortreist norsk havre fra Solør

Urkraft fra Møllerens er 100% norsk havre dyrket i Solør. Gjennom sitt gode jordsmonn og riktig temperatur er dette området spesielt godt egnet for dyrking av fyldige gode havrekorn.

Urkraft fra Møllerens er en serie naturlige produkter basert på urkornet havre. Produktene skal gi en solid dose langvarig energi, slik at du kan kjenne gleden over en god dag. Urkraft hjelper deg å holde ut til lunsj uten å gå på tomgang, ha krefter igjen etter jobb eller skole, og orke den treningsøkten du vurderer å droppe, ifølge produsenten.