Pizzarestaurant bruker norsk lam, ribbe og reinsdyr fra Røros

Adrian Løvold har åpnet Wood Pizza som bruker annerledes topping Foto: Wood

Horecanytt melder om en ny pizzarestaurant som ikke ligner på andre pizzarestauranter i Trondheim. Det er tidligere konkurransekokk Adrian Løvold som er daglig leder. Han har også vært medeier og konseptansvarlig ved sushikjeden Sabrura, men har nå solgt seg ut der. Woodpizza ble åpnet 15.november.

Pizza av norsk lam og reinsdyr fra Røros

– Vi har åpnet en litt annerledes pizzarestaurant. Med topping som for eksempel norsk lam, reinsdyr fra Røros, og langtidsbakt ribbe, ønsker vi å skille oss ut. Hjertet i restauranten er en spesiallaget, håndlaget vedfyrt ovn fra Modena, skriver Løvold på sine Facebook-side.Ovnen varmes 90 prosent med ved – og får hjelp av noe gass, og slik kan hver enkelt pizza stekes på halvannet minutt.

Wood Pizza restaurant Foto: Wood

Merittert kokk

Det er en merittert kokk som styrer den nye pizza-skuta på kjøpesenteret Sirkus Shopping i trønderhovedstaden. Adrian Løvold har vært i finalen av Årets kokk, der vinneren blir Norges neste Bocuse d’Or-deltaker, og også vært commis for Geir Skeie i Bocuse d’Or, da han vant Bocuse d’Or i Lyon i 2009. Løvold har også vært coach for Tyrkias deltaker i Bocuse d’Or. Han har også erfaring fra flere kjente restauranter, blant annet fra Bagatelle i Oslo og Mathias Dahlgren Matsalen i Stockholm. Les tidligere repotasjer fra Horecanytt:  Seier til Geir Skeie i Bocuse d’Or 2009 med Adrian Løvold som commis (publisert 2009) Les også: Løvold er coach for Tyrkias deltaker i Bocuse d’Or (publisert 2016) og Her kan du lese enda mer om Adrian Løvold (publisert 2015)

Kjente Trondheim-restauratører på laget

Men Løvold har ikke med seg hvem som helst. Alexander Skjefte og Roar Hildonen, som blant annet står bak To Rom og Kjøkken og E.C Dahls pub og kjøkken, er også med på åpningen av det nye restaurantkonseptet i Trondheim. Les også: Første serveringssted i ny bydel (publisert 2016). 

Pizzarestauranten, har 90 sitteplasser og holder den til i et kjøpesenter, men restauranten har egen inngang og egne åpningstider.