Sild fra Juvika på Romsdalskysten trumfer det meste

Søt spekesildfilet fra Juvika med poteter, løk, redikker, dill, rømme og godt smør Foto: Hilde Bergebakken

Normalt må vi vanne ut speksildfileten før vi kan spise den. Juvik Sild har en spiseklar spekesild som du kan ta rett ut fra pakken og tilberede. Den milde, søte silda gir mange muligheter enten du vil spise den som tradisjonell middagsrett, eller tilberede som tapas.

Juviksild er en serie med kvalitetsprodukter fra Juvika på Romsdalskysten. Siden 1928 har de brukt sin kunnskap og lidenskap for sild til stolte sildetradisjoner og velprøvede smaker. De håper vi som kunder vil dele deres begeistring for sild. Det kan iallfall Lokalmatnytt skrive under på at vi gjør!

Sild med poteter

Søt spekesildfilet original ble dandert med nykokte poteter, dill, løk, rømme, smør og reddiker til et tradisjonelt silde måltid på flatbrød. Det er antakeligvis den beste silda vi noen gang har prøvd! Den er en usedvanlig mild og litt søtlig sildesmak som vil behage de fleste ganer. Sørg bare for å kjøpe nok – du kommer til å forsyne deg litt mer enn du normalt gjør!

Sild dandert på godt flatbrød – en skikkelig ‘båttå’ smaker veldig godt Foto: Hilde Bergebakken

Fusion appetittvekkere

Den spiseklare spekesilda gir deg mange muligheter til hverdag og fest. Juvik Sild foreslår å prøve silda på ristet brød, med rømme, mango og chili-marmelade. Man kan også bruke silda i salater eller som tapas. Prøv gjerne ut din egen silde-oppskrift med silda fra Juvika.

Finsnittet reddiker, fersk dill og løk yter silda full rettferdighet Foto: Hilde Bergebakken